Delaney Davidson

Here lies the official website of Delaney Davidson

Store

Live in Leeuwarden

No Comments

Loading Map....

Where

Blokhuisplein 40, Blokhuispoort
Leeuwarden

when

Date(s) - 11 May 2012
8:00 PM - 11:30 PM

Depressie en verdoemenis met een knipoog. Dat is Delaney Davidson in een notendop. Met zijn pittige en rauwe stem raspt en schuurt hij door de meest beladen en confronterende thema’s. Zwaar is het allerminst, want met Delaney Davidson is iedere begrafenis een feestje. Support is Harm’s Fork. Zij nemen je mee in een tocht over de gospel highway, langs de Memphis soul, New Orleans en avant-garde.

Delaney Davidson is een uitblinker in vuiligheid. De Nieuw-Zeelander heeft een voorliefde voor dood en verderf, maar weet dit als geen ander te compenseren met ritmisch enthousiasme. Zelf zegt hij dat rotte appels nodig zijn voor een goede smaak. Delaney Davidson is rijp en verrot, licht en donker. Te luid voor folk en te zacht voor rock. Wie eerder al hield van The Dead Brothers, waar Davidson deel van uitmaakte, mag dit zeker niet missen! Want solo gaat hij nog één stap verder in zijn genialiteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>